Efectul pe care caii il au asupra oamenilor este unul aproape magic. Ei au puterea desavarsita sa ne schimbe viata. Cum se intampla acest lucru ? Explicatia nu este magica, ci cat se poate de stiintifica.

Studiile clinice au dovedit ca apropierea de un cal duce la modificarea tiparului undelor cerebrale. Caii au un efect de calmare, care ii ajuta pe oameni sa nu mai ramana fixati in trecut sau in anumite evenimente negative pentru ei, oferindu-le o experienta pozitiva.

Masuratorile radiestezice efectuate inainte si dupa sedintele de calarie de jumatate de ora au aratat ca, in timp ce calul pierde energie in timpul unei sedinte, calaretul acumuleaza o cantitate ridicata de energie pe parcursul unei sedinte de calarie.

Asociatia HorsesLand si MServiceTerapy au pus bazele unei colaborari pentru intrajutorarea copiilor cu probleme psihice si motorii. Drept urmare MServiceTerapy, face o vizita cu copii de la centru odata la fiecare doua saptamani in localitatea Nana, locul unde Asociatia HorsesLand pune la dispozitie caii pentru sedintele de hipoterapie.

HorsesLand // MServiceTerapy

Vizitati-ne pe Facebook: HorsesLand (aka) NanaFarm // MServiceTerapy


- - - - - - - - - - - - - - - -